Wednesday, December 12, 2012

et voilà...


Оваа (2012) година наполнив 30 години. Со оглед на тоа што за разлика од голем дел на моите пријатели трудната триеска и нејзината тежина кај мене не предизвикаа никаква анксиозност или негативни чувства, а и поради тоа што последниве неколку години имам многу малку време за социјален живот, за мојот роденден решив да се почастам еден блог. Епа за решено - решено, ама за сторено...

Ако се земе предвид мојата неодлучност и склоност кон одолговлекување право чудо е што овој пост денес осамнува во блогосферата.

Главните причини за тоа се што 2013 веќе чука на врата, а освен тоа што таа не е годината во која сум наполнила 30, во себе содржи и една КОБНА 13ка, па така притисната од летањето на времето, и уште повеќе од моето суеверие што ме чинело нe баш така малку време досега во животот, еве решавам да кликнам publish, и ајт на здравје, да видиме што ќе испадне!!!

п.с.
денес е точно 5 години откако стана извесно дека ќе живеам во ова станче, па по тој повод еве неколку сликички од мојот скромен дом:No comments:

Post a Comment